Muziekcafé

Muziek ten top.

Muziekcafé. Live genieten van de beste muziek.

Veel mensen gaan naar een kroeg omdat ze daar de gezelligheid vinden die ze thuis niet echt hebben. Een bezoekje aan muziekcafé The Hide Away is dus altijd een waar plezier waarbij u met de glimlach arriveert en met spijt in het hart vertrekt.

Maar niet getreurd want ons café is 7 dagen op 7 open, dus u hoeft nooit lang te wachten om terug te keren! Op zeer regelmatige tijdstippen kan u bij ons genieten van live muziek waarbij coverbands allerlei sfeervolle muziek brengen. Zowel blues als soul staat op het programma. In ons muziekcafé krijgt u enkel Engelstalige muziek te horen. Een knipoog naar de Engelse basis is dus nooit ver weg.

Kom, ontdek en geniet van de fantastisch leuke sfeer die u in onze pub terugvindt. Met een lekkere snack en een rasechte Guiness van de tap geniet u urenlang!

Nergens in Dordrecht vindt u een muziekcafé dat meer sfeer uitstraalt dan The Hide Away. Een bezoek brengen is dus zeker de moeite waard!

Reclame

SPECIAL TRY OUT !

JOPEN:
Malle Babbe 5,5 % € 3,50
Koyt Gruitbier 8,5 % € 4,-

CORSENDONK:
Pater 6,5% € 4,- ; Agnus 7,5 % € 4,-
Dubbel kriek 8,7 € €4,50

TEXELS:
Skuumkoppe 6% € 3,-

JENK:
local beer 5,2 % € 3,50
a.s. 24 september te koop op bierfestival.


Agenda

Live muziek Voorstraat Noord Festival 10e editie

09-09-2017 vanaf 12.00 Voorstraat Noord Festival 10e editie !! Live muziek Bier wedstijd Kindervermaak etc etc etc


lees meer...


Volg ons

 

Het Sportcafe van Dordrecht

Volg dagelijks alle sporten op groot scherm. Op verschillende tv’s en een reuzenscherm kan u dagdagelijks alle sporten ter wereld rechtstreeks volgen.

Contactformulier

Ons adres